Liste su napravljene da olakšaju planiranje i kupovinu za Vaše kupatilo. Možete da kupite željene proizvode sa različitih lista, da ih podelite na e-mail sa Vašom porodicom i prijateljima, sa majstorom ili prodavnicom iz koje ste izabrali da kupite. Možete da odštampate spisak kako biste ga imali pri ruci kada pravite planove.

Vaše spiskove možete naći u delu Moji spiskovi, koji se nalazi u glavnom meniju.

Kako da napravite spisak?

Ako ste gost, možete da iskoristite već postojeći spisak . Tu možete da napravite pravi izbor pre odlaska na naš sajt. Ako želite da koristite više spiskova, da možete da ih čuvate i menjate, potrebno je da napravite nalog putem brzog regitrovanja. za sve to je neophodno da imate važeću e mail adresu. Možete da napravite do 10 spiska. Datum do koga aži svaki spisak je: 30

Dodaj proizvod na spisak:
Dodavanje proizvoda na listu učinićete pritikom na dugme koje se nalazi na bilo kojem proizvodu. Svaki proizvod možete dodati u jednom ili više spiskova istovremeno u bilo kom trenutku.

Izmeni listu
Obriši proizvod, možete izvršiti u bilo kom trenutku pritiskom na dugme X.

Korišćene spiskove
Možete da šaljete ili da sačuvate na svoj e mail ili da ih odštampate. Koristeći odgovarajuće dugme, registrujte se odmah i počnite da koristite sve funkije sa Vašeg spiska.