Nova kolekcija SevaNext odražava desetine godina iskustva u proizvodnji baterija naše kompanije i kombinuje modernu tehnologiju i moderan dizajn. To čini baterije ove kolekcije pogodanim za elegantan izgled svakog novog ili renoviranog kupatila.
U srcu SevaNext baterija je nova keramička mešačka glava FirmaFlow ™. Ona ima sve poboljšane performanse: otporana je na temperaturu od 90o (umesto 80 C do sada). Takođe, keramički diskovi u mehanizmu su tako precizno izrađeni kako bi se obezbedilo prijanja i visoku osetljivost za rukovanje. FirmaFlow ™ mešačka glava je trajnija (500.000 ciklusa) i pouzdanija (10-15 godina redovne dnevne upotrebe).
SevaNext baterije se brzo i lako montiraju zahvaljujući EasiFix sistemu. Instalateri su zadovoljni ušteđenim vremenom , a potrošači štede novac zbog eko potrošnje vode, čemu doprinosi poboljšanje Klick mehanizma za zatvaranje. Temperaturna stabilnost je garantovana u oba smera, čak i prilikom promene protoka. Maksimalna osetljivost upravljanja vodom u zoni udobnosti postiže se između 34oC i 42oC.
Sve gore navedeno daje razlog da se dizajn nove SevaNext kolekcije baterija nazove inteligentnim. Za još veću bezbrižnost, naš garantni rok je 5 godina.