1.1 Politika kolačića uređuje upotrebu kolačića i dodataka za društvene medije (plugins) na veb-stranicama Ideal Standarda www.idealstandard.com i njihovih povezanih preduzeća (dalje u tekstu: veb-stranica).

1.2 Kolačići su male datoteke sačuvane na vašem uređaju, koje sadrže izvesne informacije i ponekad lične podatke. Dodaci za društvene medije su manji delovi programa, koje razvijaju i dodaju pružaoci usluga društvenih medija čime integrišu društveni medij prilikom ugradnje na veb-stranicu.

1.3 Ukoliko želite da pronađete opšte informacije o obradi Vaših ličnih podataka osim onih koji su obrađeni preko kolačića i programskih dodataka za društvene medije, uključujući i one koji se odnose na vaše komunikacije s nama putem elektronske pošte, telefona, faksa i društvenih medija ili bilo koju narudžbu ili kupovinu, molimo Vas pogledajte našu Politiku o zaštiti privatnosti.

1.4 Nastavak upotrebe ovih veb-stranica nakon što ste se informisali o upotrebi kolačića podrazumeva vašu potvrdu da ste pročitali i prihvatili našu Politiku o zaštiti privatnosti i  Politiku kolačića.